Palvelinaika:

Ehdot

Voidaksesi käyttää Rivalityn eri palveluita, sinun on hyväksyttävä seuraavat yksinkertaiset ehdot. Rekisteröitymällä ja pelaamalla Rivality-peliä ilmaiset hyväksyväsi nämä ehdot.

Ylläpitäjällä on yksinomainen oikeus sulkea käyttäjätilit ilman ennakkoilmoitusta. Rivalityllä on oikeus päättää mikä on soveliasta ja mikä ei, ja käyttäjätilejä voidaan sulkea ystävällismielisen ilmapiirin ylläpitämiseksi ja verkkosivujen toiminnan varmistamiseksi.

Rivality ei anna takuita sivujen toiminnasta eikä palvelinten käyttöaikaprosenteista. Sivuilta kadonneista tiedoista ei anneta minkäänlaisia korvauksia. Rivality tekee kuitenkin kaikkensa varmistaakseen, että kaikki soveltuvat toimenpiteet toteutetaan sivujen pitämiseksi turvallisina ja varmoina. Näitä ehtoja voidaan muuttaa, joten käyttäjää pyydetään tarkistamaan säännöllisesti onko uusia ehtoja tullut.

Rivalityn pelaaminen on maksutonta. Joistain tarjolla olevista lisäpalveluista peritään kuitenkin pieni maksu. Näiden palvelujen käyttämiseksi käyttäjän on oltava iältään riittävän vanha tällaisten ostosten tekemiseen tai hänellä on oltava huoltajan suostumus ostoon. Jos maksu suoritetaan kiinteän tai matkapuhelinliittymän (tekstiviestin) kautta, ostajalla on oltava liittymän omistajan oikeus ostokseen jo ennen ostoa. Se, että oston hyväksyntä on saatu liittymän omistajalta ennen ostoa, on liittymän käyttäjän vastuulla.

Rivalitylla ei ole korvaus- tai ilmoitusvastuuta käyttäjille palvelun käyttöön liittyvien muutosten/ongelmien osalta. Rivality ei tarvitse käyttäjien hyväksyntää, jos palveluun tehdään muutoksia. Rivalitylla on lisäksi oikeus muuttaa käyttäjien ostamaa palvelua tai poistaa sen käytöstä ilman ennakkoilmoitusta.

Jos Rivality lopettaa maksulliset lisäpalvelunsa, jäljellä olevia pelivaroja vastaavaa summaa ei palauteta. Jos käyttäjätili ei ole aktiivinen, ts. tilille ei ole kirjauduttu 50 päivän kuluessa, tili ja tilille siirretyt pelivarat voidaan mahdollisesti poistaa. Rivality ei ole vastuussa palveluita ja käyttöä koskevien maksujen ongelmista.

Lopuksi (yllä olevista oman pesämme turvaavista lakikiemuroista huolimatta), välitämme käyttäjistämme, sekä ilmaisista että maksavista pelaajista, ja teemme kaikkemme luodaksemme parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Siitä voitte olla varmoja!